Само в Lupa.bg: Още търсят избягалата Михаела, родителите в шок

Новини
14:12 - 12 Декември 2019
4123
Само в Lupa.bg: Още търсят избягалата Михаела, родителите в шок

Полицията в Бургас все още издирва 17-годишната Михаела Миткова Михалева от Камено, която сутринта на 06.12.т.г. напуснала дома си, като заявила, че отива на училище и до момента е в неизвестност. Пред Lupa.bg ченгета увериха, че няма да спрат търсенето, докато не намерят младата дама, която за втори път изчезва от дома си. 

Родителите на момичето са в шок и въпреки, че предният път детето им се върна живо и здраво, те се притесняват този път да не й се случи нещо лошо. 

Момичето се търси най-вече в района на Бургас, където се смята, че е избягало с мъж, с който са се запознали в интернет. До този момент обаче от девойката няма и следа. Разпитани са всички съученици на Михаела, но те не знаят нищо. 

Михаела е на видима възраст 16-18 год. Висока е около 160 см. Коса й е права, дълга, черна. Очите й са пъстри. Има татуировка на лявото бедро във вид на монахиня. Последно е била облечена с розово яке, спортен черен панталон, черни маратонки и черна раница марка Найк. Това не е първото изчезване на Михаела Михалева от дома й - за последно същата е издирвана с помощта на медиите на 25.06.т.г., като бе намерена три дни по-късно в добро физическо и психическо състояние. 

Ченгетата в Бургас призовават гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на Михаела Миткова Михалева да съобщят незабавно на тел. 112 или е най-близкото поделение на МВР.