Само в Lupa.bg: Откъде се облича шармантната Татяна Дончева? (СНИМКИ)

Нещо за четене
21:36 - 04 Юли 2021
23295
Само в Lupa.bg: Откъде се облича шармантната Татяна Дончева? (СНИМКИ)

Най-колоритната представителка на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Татяна Дончева отново шокира с представителен вид, доближаващ се до любимите тоалети на бившата външна министърка Екатерина Захариева по флоралните мотиви, но с поне 4 размера отгоре. 

Кой обаче облича устатата социалистка? Тя, както е известно, не робува на марки, но е изключително лоялен клиент, разкри пред Lupa.bg продавачка от любимия бутик на адвокатката в центъра на София.

Дончева е неин клиент от няколко години, след като с напускането си на БСП изцяло промени имиджа - и от мъжкарана, вечно облечена в панталони, се превърна в истинска дама, макар и със спорен вкус.

Сега в ежедневието на хапливия политик се виждат много повече поли, рокли, че и дори чифт сандали с ток, а не с вечната равна подметка. 


Е, не винаги подбира правилно принтовете и багрите...

Всъщност Татяна Дончева нееднократно е засичана да обикаля столичните магазини и никак не си пада по конфекцията. Но консултантката й е категорична - Таня повече от 20 лева за блуза няма да даде. Смятала, че е излишен разход. За сметка на това за рокли и костюми с плисирани поли, както се вижда от основната снимка, била готова да се бръкне и с над 200. 

Въпреки че обувките на социалистката и настоящ водач на кандидатдепутатската листа на ИСМВ във Варна не са силната й страна, тя много държи да са удобни. И затова вместо да залага на изящество, пръска повече пари за качествени стелки. Тайната в гардероба й? 

Малка черна рокля. Да, твърди продавачката, Таня я има. Не била къса, а до коленете, но била специално ушита преди години. Най-любимият аксесоар на юристката пък били не чантите, а шаловете - имала десетки във всякакви разцветки и материи, като държала винаги да са естествени,