Само в Lupa.bg: Перуката и Дучето в далавера с билети!

Бившият футболист давал без пари входни талони на фена, който ги препродавал скъпо

Новини
18:00 - 26 Април 2024
6661
Само в Lupa.bg: Перуката и Дучето в далавера с билети!

Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов и бившият лидер на агитката на ЦСКА - Димитър Ангелов, въртели яка далавера с билети, научи Lupa.bg.

В централата винаги се получавали входни талони и пропуски за някои от възловите мачове и финалите от европейските клубни турнири, които са безплатни. Те са от квотата на европейската централа, която ги раздава на своите членки.

Перуката от доста години е в близки отношения с Дучето, който преди време организираше хореографиите и на националния отбор, а това му даваше възможност да източва много средства от БФС.

Михайлов давал билети за европейските турнири, а Ангелов ги продавал на фенове и фирми, които искали да организират свое посещение. За финалите входните талони не били продавани за по-малко от 2000 евро.

След това двамата разделяли "плячката" и всички били доволни.

От много години Дучето е "персона нон грата" на "Армията", където дълго време колеше и бесеше, а източваше ЦСКА покрай прословутите хореографии. След това премина към ЦСКА 1948 - нещо, което не се хареса на болшинството привърженици на ЦСКА, определили това като предателство.

Нещо повече - Ангелов, заедно с неговата дясна ръка в един период - Калоян Стоянов - Цимбика, успяха да се завъртят и около Лудогорец и Кирил Домусчиев. Двамата често можеха да бъдат видяни на трибуните в Разград или на националния стадион за европейските мачове на "орлите". Дучето и там правеше хореографията, а срещу това получаваше тлъсти суми от Домусчиев.

Боби М. също действал самосиндикално и на местно ниво, като за мачове на националния отбор, Вечното дерби и финала за Купата на България, давал на свои приятели билети, но не за без пари, разбира се, призна пред Lupa.bg близък до Перуката.

За него билетите и пропуските също са безплатни, но той ги продавал на реалната цена, която била изписана на тях, или прибирал по някой лев, ако са били с нулева стойност.