Само в Lupa.bg: Перуката скроил шапката на Кръстаич

Сърбинът си обира крушите, ако се издъним и срещу Литва

Спорт
11:30 - 13 Октомври 2023
4452
Само в Lupa.bg: Перуката скроил шапката на Кръстаич

Дните на Младен Кръстаич са преброени. Президентът на БФС - Борислав Михайлов, е решен на реформи и вече търси нов селекционер на националния, научи Lupa.bg. Сърбинът в скоро време ще си търси нов отбор, а това може да стане съвсем скоро, ако се издъним и срещу непретенциозния отбор на Литва.

Утре "лъвовете" посрещат последния в групата на "Васил Левски", а при провал, който не е невъзможен, Кръстаич е пътник. Търпението към него отдавна се изчерпа, а гафовете като срещу Черна гора през септември са недопустими, тъй като ни биха с десет души.

Към днешна дата България има в актива си само две точки, а има голям шанс да завършим без успех в тези квалификации, защото през ноември ни предстоят срещи със Сърбия в Белград и Унгария на "Васил Левски" - което ще бъде срамен момент в нашата футболна история.

Младен Кръстаич има договор с БФС до лятото на 2024 г., което засега спира крайни действия, но при нова издънка вече няма какво да спаси главата му.

От доста време имената на Илиан Илиев, Александър Томаш и Илия Груев се спрягат за национален селекционер, но и тримата продължават да се дърпат.