Само в Lupa.bg: Пиарът на Nexo разпродава дрехите си

Дъщерята на Асен Агов уж разчиства гардероба си

Стил
16:23 - 19 Януари 2023
21673
Само в Lupa.bg: Пиарът на Nexo разпродава дрехите си

Дъщерята на Асен Агов, която е била шеф на PR-отдела на криптопирамидата "Nexo", Миа Агова трескаво се зае да разпродава гардероба си с луксозни дрехи, видя Lupa.bg. Дамата обяви за продан носено палто на Кавали за скромната сума от 500 лева. Миа твърди, че дрехата е обличана само няколко пъти и заради това се разделя с нея. В социалните мрежи коментират, че по-скоро я е страх от бъдещи проблеми и гледа да се отърве от част от морковите си одежди, а бижутата да скрие на сигурно място. Ето какво пише Агова, която е работила за Nexo от април 2020 г. до юни 2021 г., след което отново се занимава с пиарстване, но в друга компания в сектора на криптовалутите и технологиите – "DappRadar".

"Здравейте, дами. Това е първият ми пост тук — от година се каня да се разделя с дрехи, които обожавам, но вече няма къде да нося… Дойде момента, наканих се.
Първата такава любима дреха, с която ми е най-мъчно да се разделя (затова и започвам с нея — след това по-малко ще ме боли сърцето) е това палто Just Cavalli.
Влюбих се в него от пръв поглед, когато го купих — има един old world шик, който е нетипичен за Cavalli, и със стегнат колан на талията се чувствах като онези модели в шивашките списанията от 50-те години… Но не ни е било писано да останем заедно завинаги — вече нося Patagonia, вместо Cavalli.
Използвам снимка, която намерих на база кода от етикета, защото по-добре показва палтото. В коментарите ще кача моите снимки, както и линк към снимката, която използвах (ако е позволено).
Та, детайлите:
Размер: IT 42
Дължина от яката до долу: около 140 см
Състав: 45% акрил, 35% полиестер, 20% вълна, 5% “други влакна”; хастар: 50% ацетат, 50% вискоза
С резервно копче и етикет (свалени, разбира се)
Купено в началото на 2021 и носено няколко пъти
Купено на 60% намаление, за около 450 евро, но нямам спомен за точната цифра
Продавам го за 500 лв
Аз съм 170 см и бих казала, че е по-скоро за дами около моята височина или по-високи, или пък тези от вас, които носят токчета.
Надявам се да си намери добър нов дом скоро, за да не се разколебая и да си намеря извинение да го запазя…".

Все още няма желаещи, които да купят палтото, предлагано от Миа. 

Палтото, което продава Миа