Само в Lupa.bg: Пияни англичани вършеят из София, удрят го на... хомосексуализъм

Някои от островитяните са пребити в столицата, трима от тях са в болница

Спорт
13:20 - 14 Октомври 2019
5928
Само в Lupa.bg: Пияни англичани вършеят из София, удрят го на... хомосексуализъм

Трима англичани са потърсили медицинска помощ в изминалото денонощие, след като са имали стълкновения с български фенове, научи Lupa.bg. За биртанците - доста по-млади от тези, които дойдоха у нас през далечната 1999-та и бяха бити тогава в центъра и около несъществуващия вече "Кравай", е било истинско изпитание неделя срещу понеделник. Хем да пиеш, хем да останеш невредим в родните столични потайности.

В отсечките на булевард "Витоша" - "Кърниградска", "Узунджовска", "Солунска", "Гладстон" и "Парчевич", приключението за англинаните е било като в увеселителен парк, но с доста по-приключенски и истински.

Голяма част от гостите - пияни почти до безсъсзнание, освен смущаването на обществения ред и ненамесата от страна на липсващата полиция, са закачали доста от преминаващите красиви нашенки, което е било достатъчен повод за заяждане.

Уриниращи по витрините на малките магазинчета в уличките, както и в намиращите се наблизо кашпи, са били част от репертоара на англичаните.

"Една част от тях едвам се държаха на краката си, а по време на изпълнението на песните, се качваха на столовете и кашпите на заведението, като им трябваше да се придържат за тентите или чадърите, които в последствие се оказаха и с нарушена цялост", сподели пред Lupa.bg сервитьор от едно от заведенията на "Витошка".

Именно на пешеходния булевард група от англичаните са били бити сериозно - на известния "Грийн бар". Част от тях са се опитали да се спасят в малките улички, където са били пресрещнати от други български ултраси, желаещи да премерят сили с печално известните хулигани от Острова. В резултат на всичко това трима са били откарани в "Пирогов" - без сериозни наранявания, изключвайки една счупена ръка, но за сметка на това и с доста охлузвания и кръв по лицето.

Други британци, мислейки си, че София е Слънчев бряг, са се проявили в три от известните пъбове в столицата - "Мърфис", "Гарванът и гюлето" и "Лучано". Обръщайки маси и столове, не толкова от вандалски прояви, а от проблеми с вестибуларния апарат.

На някои авно алкохолът не им е понесъл добре, тъй като са стигнали до безпомощно положение - чисто голи, както майка ги е родила, и опипвайки се по гърдите и членовете.

"Един, който явно си мислеше, че е много смешно и забавно, започна да танцува върху клеклан негов приятел, който без капка свян започна да му облизва половия орган! Беше доста гнусно!", разкри една от сервитьорките.

В България пристигнаха над 4000 англичани, които довечера ще посетят европейската квалификация срещу България. Мачът е от 21:45, а времето до първия съдийски сигнал е предостатъчно за нови "гениални" изпълнения от страна на островитяните.