Само в Lupa.bg: Полицайката Симона размахва белезници на чалга песен (СКАНДАЛНИ Снимки)

Служителката от Първо районно се гали и пее под звуците на парчето на Анелия "Генерал"

Новини
11:00 - 08 Юли 2022
11942
Само в Lupa.bg: Полицайката Симона размахва белезници на чалга песен (СКАНДАЛНИ Снимки)

Скандалната полицайка Симона Радева размахва служебни полицейски белезници в провокативно клипче в ТикТок, където се гали и пее под звуците на песента на Анелия "Генерал", видя само Lupa.bg.

Тунингованата красавица го раздава господарка и иска да е "Генерал"

Служителката от Първо районно, която е предотвратила задържането на Георги Семерджиев, след като той бил спипан да шофира с наркотици на 11 юни, е истинска чалга маниачка, както и си пада по провокативните изпълнения в социалните мрежи.

Тунингованата красавица скри всичките си снимки и заключи профилите си в социалните мрежи, а по-късно написа публичен пост, където заяви, че съвестта й е чиста.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в пост във фейсбука си, който вече е заключен, показа проверка на Lupa.bg.

Симона се гали под звуците на Анелия