Само в Lupa.bg: Продава ли се Фифо от „Игри на волята”? (СНИМКИ)

Еротичният модел Филип Атанасов забъркан в гей дружинката на Георги Флоров

Шоу
11:39 - 11 Октомври 2022
14006
Само в Lupa.bg: Продава ли се Фифо от „Игри на волята”? (СНИМКИ)

Продава ли се звездата от „Игри на волята” Филип Атанасов – Фифо? Приятели на 29-годишния хубавелко се похвалиха пред Lupa.bg, че Фифо е бръмчал зад граница – по-конкретно във Виена и Париж, където направил пачка със специфични услуги.

В бизнеса го вкарал гей активистът Георги Флоров, заявил се като лидер на контрапротестите през 2020-а.

Флоров е известен като собственик на фирма за статисти и мениджър на чалга певица. В интервю за Би Ти Ви през 2013 година, когато е 18-годишен тийнейджър, нежният бунтар открито признава, че участва в политически протести срещу заплащане и обяснява, че всички партии са готови да извадят кеш за улична подкрепа.

Георги Флоров урежда бизнес участия на Фифо, издадоха приятели на нежния бунтар

Флоров знаел за платени протести на Атака, БСП и дори на ГЕРБ, признавайки че е симпатизант на партията на Бойко Борисов. През август 2020-а Флоров участва в т. нар. контрапротести на софийския бул. „Ситняково”.

Фифо участва и в реклами на бельо

Нашият източник обясни, че Фифо и Мистър София 2020 Васил Михайлов били опасно близки до Флоров, който им осигурявал работа зад граница, което не било тайна и се знаело от много хора с контакти в гей средите.

За Филип Атанасов се знае, че електроинженер от София, има отличия в пет различни спорта, а хобитата му включват плуване, кросфит, бойни спортове, ски, джетове.

Филип стана подгласник на Мистър София през 2020-а

Бърз преглед на неговия инстаграм профил показва, че Фифо е влюбен в спорта. Палавникът е част от танцова формация Бумбук и впечатлява дамите с танци в стил “Magic Mike”. Участвал е в "България търси талант" миналата година и дори стига до полуфинал с формацията си.