Само в Lupa.bg: "Спри, ще ме убиеш!". Мария жестоко бита и ритана до кръв от мъжа си

Миро Дзвера опрял пистолет в главата й с думите: "Искаш ли сега да те гръмна?" Полицията го арестува за 72 часа за закана за убийство

Новини
22:17 - 23 Март 2023
42639
Само в Lupa.bg: "Спри, ще ме убиеш!". Мария жестоко бита и ритана до кръв от мъжа си

Както Lupa.bg пръв съобщи по-рано тази вечер, фолкзвездата Мария е била жестоко пребита от половинката си Мирослав Соколов. Кървавата драма се е разиграла след зверски семеен скандал в дома им във вторник вечерта, твърди отлично осведомен полицейски източник на медиата ни. Мирослав Соколов се занимава с лихварство и е прочут с мутренското си прозвище Миро Дзвера. Той е бил осъждан в миналото за побой, научи Lupa.bg.

Екшънът с Мария се случил на 21 март вечерта в апартамент на ул. "Златен рог" в София, където певицата и мъжа й живеят заедно от няколко месеца. Скандалът избухнал заради ревността на Мирослав, който през целия ден се държал много зле с половинката си. Предната вечер популярната двойка също имала шумен скандал, свидетелстват комшиите им.

След като порядъчно пийнал, Миро Дзвера внезапно откачил и го избило и на физическо насилие. Мачото започнал да налага певицата с юмруци и шамари. След това я свалил на земята с кроше в главата и започнал да рита падналото миньонче с всичката си мъжка сила по цялото тяло.

"Спри, моля те, ще ме убиеш! Помощ! Помощ!", крещяла певицата.

Ужасяващите й писъци вдигнали на крак кооперацията и съседи веднага подали сигнал до 112. Малко след това Мария също успяла да се обади в полицията и да алармира, че е жертва на домашно насилие. Ченгетата пристигнали незабавно и отвели агресора с белезници. 

Пред полицаите уплашената и окървавена звезда на фолка признала, че не за първи път е жертва на нервните изблици на Мирослав Соколов. До този момент той я удрял поне 4 пъти, но никога досега не й бил налагал подобен жесток побой. При един от предишните им скандали обаче извадил пистолета си, който бил зареден, и го опрял в главата й.

"Искаш ли сега да те гръмна? Знаеш ли как ще е разплиска мозъка ти в целия апартамент?", питал я Миро Дзвера.

Съпругът на Мария е с повдигнато обвинение за закана на убийство и за налагане на средна телесна повреда в условията на домашно насилие. Той е задържан за 72 часа и в момента е в ареста. Днес предстои Софийският районен съд да гледа мярката му за неотклонение. Възможно е той да остане за постоянно зад решетките, допускат юристи пред Lupa.bg.

Информацията на сайта ни бе потвърдена и от още няколко източника. Самата Мария не вдига телефона си и не желае на този етап да общува с журналисти. В момента певицата