Само в Lupa.bg: Росен Плевнелиев любил Деси Тенекеджиева

Личности
12:52 - 14 Май 2020
32841
Само в Lupa.bg: Росен Плевнелиев любил Деси Тенекеджиева

Навръх 56-ия рожден ден на президента Росен Плевнелиев лъсна пикантна история за неговата любов с две Десита - Тенекеджиева и Банова, разкри пред Lupa.bg очевидец на „заварките”. Оказа се, че преди да срещне синоптичката, Росен не е бил никак безразличен към певицата с артистични заложби. Тяхната афера избухнала януари 2017-а и спихнала изненадващо през април, само 4 месеца по-късно.

Деси още се радва на компанията на Росен Плевнелиев

„През тези месеци двамата бяха много близки приятели, което породи куп слухове. Тенекеджиева не искаше да афишира нищо повече от техните взаимоотношения, просто се забавляваше. Плевнелиев обаче май си падаше по нея, в никакъв случай не беше безразличен към компанията й”, разкри близък приятел на хай-компанията.

От януари до април Тенекеджиева се наситила на джентълменството на държавния глава, който по онова време все още бил семеен мъж с Юлияна Плевнелиева. За да приключи аферата и същевременно опази достойнството и на двамата, широко скроената пееща актриса използвала първия повод и буквално набутала в прегръдките на Росен останалата без партньор тогава своя приятелка Деси Банова. „Заварката“ станала на раздаването на наградите на фондация „Стоян Камбарев“. Културното събитие по традиция се организира от Деси Тенекеджиева, която е вдовица на големия театрален режисьор.

Благодарната за жеста синоптичката никога не е криела, че именно Тенекеджиева е „виновна” за омотания в любовните й мрежи бивш президент. Затова и миналия април на същото събитие на фондацията блондинката директно призна: „Благодаря на Деси Тенекеджиева, че ме запозна с този прекрасен човек и баща. Пожелавам успех на номинираните“. С тези думи синоптичката връчи награда заедно със съпруга си Росен Плевнелиев на режисьора Петър Денчев от името на фондация „Стоян Камбарев”.

Според приятели на двете Десита, певицата и блондинката и до днес са близки. А може би пък Тенекеджиева просто е била душеприказчик на Росен Плевнелиев и нищо повече?!.