Само в Lupa.bg: Румен Вълка яде и пие в топ ресторанта "Томата" в Халкидики, докато МВР го търси (снимки)

Гайтански си купил имение за 3,4 милиона евро в курорта "Сани", там е паркирана и яхтата му

Новини
20:14 - 15 Август 2024
7242
Само в Lupa.bg: Румен Вълка яде и пие в топ ресторанта "Томата" в Халкидики, докато МВР го търси (снимки)

Румен Вълка в момента се укрива в 5-звездния курорт "Сани" в Халкидики, където е заминал спешно преди седмица, очевидно научил предварително, че се готви акция срещу него, научи Lupa.bg от свои сигурни източници.

Румен Вълка си харчи на воля откраднатите милиони

Гайтански притежава баровска къща в ризорта (на снимката в заглавието), която си купил преди 3 години срещу 3,4 милиона евро, а още 600 000 евро дал за грандиозен ремонт, допълват източниците ни. В момента Вълка е там заедно с манекенката Ася Христова, с която от години живее на семейни начала.

Най-парадоксалното е, че вчера, когато ГДБОП и прокуратурата претърсваха имотите му и запорираха луксозните му лимузини, Вълка в цветущо настроение си е спретнал разточителен 3-часов обяд в един от най-хитовите ресторанти в Халкидики - баровския "Томата" (от гръцки - "Домата"), където една салата струва 35 евро. Заведението се намира в курорта "Сани", където е и къщата на Гайтански.

Входът на ресторант "Томата", където Румен Вълка пирува

Противно на очакванията, Румен Вълка бил в приповдигнато настроение и давал вид, че изобщо не му пука от сгъстяващите се облаци над него във връзка с кражбата на 150-милионния кредит от държавната Българска банка за развитие, свидетелстват пред Lupa.bg хора, които са били по същото време в ресторанта. Гайтански бил в голяма компания, като нашия източник не е сигурен дали в нея не е бил и същои издирвания бивш шеф на ББР Стоян Мавродиев, отпуснал скандалния кредит.

Ресторант "Томата" е точно на марината на курорта "Сани"

Заведението е изключително популярно сред заможните хора по света

В "Сани" има и яхтено пристанище, а на марината се намира и ресторанта, в който пирува Вълка. Според запознати, във всеки един момент, в който стане напечено и се поиска задържането на боса на боклука, той може да се качи на яхтата си и да отплава в Турция, където ще е по-трудно локализирането и задържането му.