Само в Lupa.bg: Сърбинът Алекса печели „Игри на волята“?

25-годишният красавец е шампион по борба

Нещо за четене
14:05 - 29 Ноември 2022
7239
Само в Lupa.bg: Сърбинът Алекса печели „Игри на волята“?

Сръбският състезател Алекса Ерски печели риалитито „Игри на волята“, дочу Lupa.bg. 25-годишният красавец е шампион по борба. Като най-голямо свое постижение той определя, че е 7-кратен шампион на Сърбия по борба. 

Той е подкрепян и критикуван, но е безспорен фаворит за голямата награда. Алекса показа мислене в "Игрите" и успя да докаже своето лидерско място. Той печелеше битка след битка и показа волята си за победа, въпреки изпитанията. Спортистът показа, че е сред най-коравите участници в предаванет

о. Сърбинът вече е споделял, че харесва България, като изтъква две главни основания за това – има българска приятелка в лицето на боркинята Елица Янкова и е впечатлен от българските природни дадености.

От друга страна Алекса Ерски има и своите разочарования, но те не са свързани с България, а се отнасят до родната му Сърбия. Тази година той имал възможността да представи страната си на международен спортен форум по борба, но от сръбската федерация взели решение да изпратят друг състезател. Борецът с яд изтъква, че е шампион на страната си 7 години, но въпреки това от федерацията заложили на друг спортист в тази категория. Ето защо Алекса иска да спечели „Игри на волята“ като един вид реванш. Той обяви, че победата в четвъртия сезон на шоуто ще бъде неговото европейско първенство. 

До големия финал на шоуто достигнаха Виктория, Алекса, Георги, Филип и Гого. Само най-добрите трима ще продължат към финалния сблъсък за почетното първо място и голямата награда от 100 000 лв.

21-годишният Георги Янев е Републикански шампион по плуване, но споделя, че винаги е искал да бъде олимпийски шампион. Сред хобитата му са още кайтсърф, сърф и уейкборд.

"Всички обичаме да побеждаваме, но колко са тези, които обичат да тренират!?", това е неговото мото, което, както видяхме и през последните три месеца, следва и в "Игрите". Но в шоуто той показа не само спортни качества и психическа издръжливост, но и имаше късмета да срещне любовта - в лицето на ледената принцеса Александра Фейгин. Всъщност двамата се познават отпреди влизането си в шоуто, но се сближаха покрай сливането на отборите в приключенското шоу.


Те се събраха в племето на Непобедимите, а близостта им определено ставаше все по-силна с времето. В социалните мрежи той е категоричен - "Ясно е, че вече имам още един любим спорт" и любовта е във въздуха.

"Не мога да повярвам какво ни се случва. Не съм го очаквала", признава и блондинката, която направи наскоро и най-съкровеното си признание. Тя сподели, че не е сигурна дали знае какво е да си влюбен и че по-скоро е изпитвала симпатии към момчетата до този момент.

29-годишният Филип е може би един от най-мускулестите участници този сезон. Той е истински спортист. По професия Фифо е елекроинженер, но има и отличия в пет различни спорта. Занимава се с плуване, кросфит, бойни спортове и ски, джетове. Медалите си атлетът е спечелил по време на VIII международен турнир по плуване за ветерани в Бургас.


Любопитен факт за него е, че той обяви, че се присъединява към мъжете, които няма да бръснат брадата си през целия ноември. Причината - активно подкрепя добиващото все по-голяма популярност движение #Мovember, което има за цел да хвърли светлина върху един важен проблем на мъжкото здраве - рак на простатата.


25-годишният Гого е шампион по калистеника, а най-голямо му постижение е, че той е единственият българин, след Йордан Йовчев, участвал в Ninja Warrior.
Хобитата му са пътуване към неизвестното и адреналина - движението е в ядрото на живота. Колоритният спортист стана и първият полифиналист в най-приключенското шоу.


Гого, който се откроява и с чувството си за хумор, е спряган и за един от фаворитите за победител. Впечатление прави и интересния му стил на обличане и поведение, дори и на изразяване.

32-годишната амазонка Виктория е състезател по волейбол, а най-голямото й постижение, според самата нея, е 4-тото място на световно първенство по волейбол. Хобитата ѝ са гмуркане и екстремни спортове.

След последната тежка елиминационна битка на Арената, Виктория успя да надвие Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието.