Само в Lupa.bg: Севделина се оттегля заради бременност?

Общество
18:00 - 05 Август 2020
18592
Само в Lupa.bg: Севделина се оттегля заради бременност?

Прясно оттеглилата се от политическия кабинет на Бойко Борисов пиарка Севделина Арнаудова изненада присъстващите на днешната конференция на ГЕРБ с налятите си форми. Шехерезада, както сама се нарече бившата журналистка по време на задочен диалог с милиардера - беглец Васил Божков, разходи такъв корем из "София Тех Парк", че убеди партийния актив в напреднала бременност. Никой от присъстващите обаче нямаше смелостта или липсата на възпитание да я попита дали чака втора рожба.

Мнозина в актива на ГЕРБ са убедени, че именно бременност е причина Севделина да се откаже от държавната си служба. 42-годишната дама явно е решила отново да дундурка бебе. 

Арнаудова има 6-годишна дъщеричка от мъжа си Делян Димитров - също  функционер на ГЕРБ, племенник на Марио Тагарински и близък приятел на адаша си Делян Добрев по хасковска линия. Именно половинката на Севда отдавна я натискала за втора рожба, но пиарката все увъртала, като изтъквала огромната си заетост. Появиха се и коментари, че Арнаудова, която се покри за повече от месец след словесната си престрелка с Черепа, е минала през инвитро процедури. Те тъкмо бяха възобновени по това време след принудителното им спиране заради пандемията от коронавирус.

Според други обаче Арнаудова не е бременна, а просто ще работи в централата на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори.