Само в Lupa.bg: Шампионката Биляна си посегнала от любов?

Спорт
14:39 - 23 Май 2019
24694
Само в Lupa.bg: Шампионката Биляна си посегнала от любов?

Биляна Дудова е направила опит да пререже вените си във вторник вечерта след любовно разочарование, научи първо Lupa.bg от нейни близки. Както сайтът ни пръв съобщи още в сряда, трикратната европейска шампионка по борба бе намерена безжизнена, цялата в кръв, от съквартирантката й в столичния хотел „Диана”, където двете момичета живеят. Само бързата реакция на момичето и на лекарите е предотвратило фаталната развръзка на нещастния случай.

Биляна е вече добре и е изписана от болницата. Тя отказва да говори пред медиите, но уточни, че съжалява за постъпката си, която извършила в състояние на силен афект. С нея вече работи психолог. Лекарите са категорични, че нараняванията ще зарастнат бързо и тя ще може да продължи състезателната си кариера на професионално ниво.

Биляна не иска да назове причината, поради която е направила опит да сложи край на живота си. Lupa.bg обаче научи, че има замесено младо момче. От няколко месеца Дудова имала връзка с момче от мъжкия отбор по борба, който обаче наскоро я изоставил заради нейна приятелка. Биляна разбрала за подлата постъпка в понеделник, буквално часове след завръщането си от Япония. Във вторник пила алкохол и явно съкрушена от болка, е решила да си пререже вените с нож.

„По принцип тя е в особено състояние в последната година. Рухна, след като майка й почина и често взе да изпада в меланхолия и депресия”, казват момичета от отбора. Възможно е обаче и напрежение в тима по борба да е допринесъл за решението на Биляна, смятат психолози.