Само в Lupa.bg: Шеф Петров заплашва и псува клиентка

Популярният готвач изпадна в нервна криза заради коректно анулирана резервация за вечеря в ресторанта му

Нещо за четене
21:40 - 17 Април 2023
12793
Само в Lupa.bg: Шеф Петров заплашва и псува клиентка

Популярният готвач Борис Петров, нашумял с участието си във "ВИП Брадър", изпадна в нервна криза заради коректно анулирана резервация за вечеря в ресторанта му. Дребосъкът е прочут с избухливия си характер.

Устаткото е винаги готов за скандал, не търпи критика и забележки към храната и ресторанта си. Този път гневът му се стовари върху клетата Лилия Тончева, която е имала неблагоразумието да отмени резервация в кръчмата му, научи Lupa.bg. 

"НЯМАМ пост в Гугъл, но е време да направя такъв във Фейсбук. Накратко проблемът е, че купихме ваучер и после (в същия ден) помолихме да се анулира. Тормозът продължава навсякъде. Не ходете в ресторант "Secret by Chef Petrov-Sofia"
Някой да покаже това негативно ревю, което е провокирало това съобщение във вайбър - тоест да е направено преди 16:00 14.04 от мен или мой близък, умирам от интерес!" - написа Лилия и показа заплашителното съобщение от готвача.

"И да пишеш свинщини по Гугъл, си осатаваш тъпа селянка. И ще разкажа н шефовете в "Кока Кола" каква селянка си! Ако искаш да не ти се случи случка с тъпата ти селска кариера в "Кока Кола", си изтрий поста в гугъл. Имаш 24 часа" - пише готвачът (б.а. правописът е запазен)

Петров не спира със заплахите и решава да пише против Лилия и на стената си във фейсбук. Ето какво пише готвачът:

Това далеч не е първият случай, когато кулинарят си изпуска нервите. Той често псува и кълне недоволните си клиенти, които се множат с всеки изминал ден. Правилото „Клиентът винаги има право“ не важи на територията на неговия ресторант. Там никой няма право да е недоволен от обслужването или храната.