Само в Lupa.bg: Шоуто на Рачков - пълен провал

Рейтингът на новото предаване е по-нисък от този на "Фермата", още от втория епизод има криза за участници

Нещо за четене
18:45 - 15 Септември 2022
19462
Само в Lupa.bg: Шоуто на Рачков - пълен провал

Новото шоу "С Рачков всичко е възможно", което бе активо рекламирано от Нова телевизия, се оказа провал, научи Lupa.bg. Рейтингът на предаването е доста нисък в сравнение с предварително заложените резултати. Оказва се, че шоуто е било бито по гледаемост от "Фермата", което Би Ти Ви излъчва в същия часови пояс.

Че нещата не са както трябва, пролича и от липсата на прессъобщение, което обикновено Нова разпраща до медиите след старта на всяко ново предаване. В него обикновено се посочват данни за гледаемостта. Сега обаче такова нямаше, което навежда на мисълта, че от медиата не са очаквали толкова ниски резултати и няма с какво да се похвалят.

Според източник на Lupa.bg, "Фермата" доминира над "С Рачков всичко е възможно" във всички целеви аудитории, включително и в най-важната - тази на зрителите между 18 и 49-годишна възраст.

Провалът на предаването доста е натъжил Димитър Рачков, казват негови колеги. Шоуменът изначално бил скептичен към новия формат, но от Нова настоявали, че ще се гледа. Сега не е ясно кой ще понесе отговорност за издънката.

Оказа се, че предаването има и друг проблем - дефицит на гости, които да се правят на маймуни за без пари. След като в първото издание участва Геро, той се оказа и във втория епизод, който ще се излъчи тази събота, видя Lupa.bg.

Кадър от втория епизод на шоуто, който ще се излъчи тази събота. Забелязва се, че Геро, който беше и в пилотното издание, отново участва

В премиерния епизод на 10 септември Геро бе в компанията на втръснали лица, с които продуцентите братя Халваджиян работят от години. Сред тях бяха водещите на „Звездите в нас“ – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Борислав Захариев – Боби Турбото, Елен Колева, Елена Атанасова и световният шампион Йордан Йовчев. Във втория епизод на предаването, Геро ще седи по диванчетата в компанията на Тита, Гери-Никол, Юлиан Вергов, Юлиан Константинов, Софи Маринова, Кристина Патрашкова и Виктор Калев.

Повечето от тях са през цялото време в ефира на Нова телевизия като Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов. Тита пък се оказа жури в "Звездите с нас" заедно със Софка, така че ще ги гледаме през целия уикенд - първо при Рачков, после в тяхното състезание. Очевидно е, че още от второто предаване шоуто на Димитър Рачков изпитва остра нужда от звезди, след като повтаря един и същи участници като Геро. Зрители се чудят дали ще изкара три месеца до Нова година, както се случи миналата година със "Забраненото шоу" или ще бъде свалено предсрочно - и заради слабите резултати, и заради липсата на знаменитости.