Само в Lupa.bg: Скандално! Плачков се бие за микрофон в заведение (ВИДЕО)

Мъжът на Мариана Попова възмути с нахалството си

Новини
15:10 - 16 Януари 2023
14725
Само в Lupa.bg: Скандално! Плачков се бие за микрофон в заведение (ВИДЕО)

Веселин Плачков се забърка в нов скандал. Мъжът на Мариана Попова възмути празнуващи в Банско, където издърпа микрофона от ръцете на пеещо момче, за да може любимата му да се добере до работния си инструмент. Историята се разиграва на Нова година, но клипът се появи едва тези дни и е хит в социалните мрежи, където плюят на воля екранния Левски. Младо момче весели гостите в хотел в зимния ни курорт, когато се появява дългокосият актьор, който буквално взима със сила микрофона от ръцете на младежа и го дава на жена си, видя Lupa.bg.

"Върхът на нахалството, един от най-бездарните артисти Веселин Плачков, взе микрофона от ръцете на момчето докато пее за да може пошлата му фалшивопееща женичка да развали новогодишна вечер на хората с ужасното си грачене и нааканата си визия. Супер жалки са и двамата!" - пише възмутеният Станимир Георгиев. 

Публикуваме и част от коментарите без редакторска намеса:

"Марианче, твоят съпруг е отврат, знаем го всички!!! Взе на момчето микрофона за да докаже колко голяма певица си, виждали сме те и на ЕВРОВИЗИЯ ХОДИ! Пък то после се държало не адекватно с телефона, който някой му подаде! Голям гадняр е този Плачков, така се държи и на живо в предаванията по телевизиите, обиколи цяла България, че и на село щеше да живее, но хората го оцениха колко пари струва, голямата работа!!!! Аман от фалшиви хора в тази държава!"

"Момиче твоят нахален съпруг като простак взе микрофона от ръцете на партньора ти и ти го даде на теб. А ти в старанието си да покажеш колко си гадна си грачеше сама на добро разстояние. Оставихте момчето само без микрофон и после що си гледали телефона.Ами сети се мършо.Нали щеше да напускаш България. Кво правиш още тука. Ама навън с твоя талант ще питаш къде сетът гладните. Слезте на земята."

"Тоя Плачков е ебаси селяка, взе микрофона за да го даде на невзрачната си жена, която, няма нито един хит и за това пее други песни. Като при нея думата пеене и грачене са равностойни."

"Ули мале, тия комплексираните не разбраха ли, че нищо не става от тях, тоя бездарник взе микрофона на момчето за да може пошлата му женичка да грачи пред хората, е няма такъв идиотизъм!!!"

"Този го изгониха от плевенския театър, защото нямаше роли. Това не му харесвало онова също. После го насадиха директор на отдел култура в общината и там не му хареса."