Само в Lupa.bg : Слави си прибира баджанака Светльо Митев

Бившият сценарист се изхранва с вицове по 1,50 лв. парчето

Нещо за четене
12:01 - 30 Март 2019
34473
Само в Lupa.bg: Слави си прибира баджанака Светльо Митев

Емблематичният сценарист на "Шоуто на Слави" Светослав Митев, който преди 3 години беше изхвърлен без предупреждение от боса си след като се оказа, че двамата делят русата красавица Мартина Джорджевич, е пред сензационно завръщане в предаването. Lupa.bg научи първи, че след месеци лобизъм от страна на редколегията, Дългия се е съгласил да прибере отчаяно закъсалия за пари бивш свой съратник.

Особено много за завръщането на позорно изгонения Светльо настоявал Тошко Йорданов. Той постоянно жалел другаря си пред шефа и обяснявал как Митев едва свързва двата края, като пише вицове на парче за лев-два лева хонорар по разни радиопредавания. Бившият сценарист едва се борел с алкохолната зависимост и живеел сам като куче.

"Притеснявам се да не си посегне. Светльо е много добро момче, но уволнението го съсипа. Няма личен живот, семейство - нищо. Шоуто беше неговият живот", жалел го Тошко пред Дългия.

В крайна сметка Слави Трифонов омекнал и се съгласил да се срещне с бившия си подчинен, за да обсъдят завръщането му в ефир. Двамата се разделиха скандално през 2016 г., когато Митев беше уволнен ненадейно. Митев намекна за причината, като обяви, че е грехота „да изхвърлиш баджанак”. Светльо имаше предвид факта, че  преди шефа си известно време мачкаше чаршафите с русата красавица Мартина Джорджевич, която след това се прехвърли на учиндолския шоумен. „Това е все едно да се разведеш с майка си – още от самото начало нещо не е било наред”, каза тогава Светльо.

Трифонов отдавна беше нарочил Светльо Митев за жертва, като все гледаше да му прави забележки, да му реже хонорарите и да не го допуска до добрите скечове. В крайна сметка нервите на Митев не издържаха и след като си позволи малко по-остри реплики към шефа си, беше позорно изгонен.