Само в Lupa.bg: Слави станал кръстник на тайния син на Годжи (първи снимки)

Трифонов дал 50 000 лева на щастливите родители на църковнаа церемония тази прлоет

През ключалката
18:01 - 24 Октомври 2024
14435
Само в Lupa.bg: Слави станал кръстник на тайния син на Годжи (първи снимки)

Две деца от младата си половинка Надежда Дойчева крие басистът на Слави Трифонов – Георги Милчев. Годжи е горд татко на момиче и момче от Надя, но не обича да вади личния си живот на показ и едва наскоро стана ясно, при това с близо 2 години закъснение, че му се е родил и син.

Момченцето вече е на близо 2 годинки и е кръстено не на кого да е, а на Слави Трифонов. Дългия дори се е съгласил да стане кръстник на хлапето. Церемонията е била в един от големите православни храмове в началото на пролетта и на нея са присъствали много малко хора - най-близките роднини на Годжи и Надежда и и самия кръстник Слави Трифонов, научи Lupa.bg. Ако се вярва на слуховете в телевизия "7/8", където Годжи продължава да се явява чат-пат като музикант от "Ку-ку бенд", Дългия е предоставил колосална сума на щастливите родители на кръщенеото. Говори се за 50 000 лева, но е възможно парите да са повече.

Уникална снимка! Малкият Слави, 2-годишния син на Годжи, поразително прилича на кръстника си. На фотоса момченцето е с кака си Цвети

„Малкият Слави не само носи името на гологлавия шоумен, но и буквално му е одрал кожата. Момченцето убийствено прилича на своя кръстник, което бе отбелязано и от близки и познати на Надежда в социалните мрежи. Младата красавица си позволи да публикува снимка на двете си деца от Годжи, на която ясно се вижда, че синът й е „откраднал“ усмивката и очите на Слави Трифонов.

Кака му пък е взела името на майката на Годжи. Цвети е вече на 7 години и тази година бе първокласничка във Враца, където живее семейството.

Припомняме, че басистът на „Ку-ку бенд“ има още две деца от първата си жена Даниела. Големите му синове Волен и Цветомил са музиканти, но особено популярни в поп и аренби културата.

Годжи с дъщеря си Цвети, кръстена на майката му

Годжи и половинката му Надежда преди години, на кръщенето на малката Цвети

Цветомил, големият син на Годжи, е поел по своя път и също се занимава с музика