Само в Lupa.bg: Сузанита прибра 100 бона от реклама на сутиени

През ключалката
16:12 - 16 Май 2019
6540
Само в Lupa.bg: Сузанита прибра 100 бона от реклама на сутиени

Скандалната старлетка Сузанина съвсем не случайно се фръцка с изскочили бомби из социалните мрежи, по участия и дори в телевизионни интервюта. Lupa.bg научи, че непълнолетната щерка на чалга идола Орхан Мурат е сключила рекламен договор за колосалните 100 000 лева с известна италианска марка сутиени.

Скандалната госпожица има задължението всяка седмица да публикува в профилите си в инстаграм и фейсбук поне 3 снимки, на които блести само с продукти на въпросната фирма, чието име ще запазим в тайна по обясними причини. Остава под въпрос обаче доколко е законно момиче в прокурорска възраст да става рекламно лице на продукти от интимно естество.

„Утре ако й платят от някоя компания за производство на вибратори, с тях ли ще се показва”, дивят се потресени от комерсиализацията на обществото ни меломани.

Наскоро Сузанита втрещи телевизионните зрители, като цъфна в студиото на предаването „Папараци” по Би Ти Ви по сутиен, небрежно прикрит с раздърпан анцуг. Нейни колежки шушукат, че за този хитър трик в национален ефир Сузи е получила солиден бонус от рекламодателите си от порядъка на 10 бона.