Само в Lupa.bg: Тити се заразил на среща с Наско и Стойне Манолов

Новини
14:00 - 07 Юли 2020, Обновена на: 14:00 - 07 Юли 2020
4439
Само в Lupa.bg: Тити се заразил на среща с Наско и Стойне Манолов

Тити Папазов се е заразил с коронавируса на вечеря миналата седмица с още двама свои приятели - Наско Сираков и собственика на Царско село - Стойне Манолов. Днес баскетболният треньор, който държи част от акциите на Левски, призна, че е пипнал заразата.

Манолов, заедно със своята съпруга, също е с COVID-19 - това потвърдиха от Царско село вчера. В тима има още няколко с вируса.

В Левски са притеснени от нованата, тъй като Папазов постоянно е бил в контакт с футболистите, като същото важи и за Наско Сираков. Собственикът на сините, който е в постоянни срещи на високо ниво за бъдещето на клуба от "Герена", днес ще премине PCR-тест, а резултатите ще бъдат готови много скоро, научи Lupa.bg. 

Това поставя под въпрос и утрешния мач между Лудогорец и Левски, на който разградчани трябва да бъдат наградени с титлата и златните медали. За тази вечер е била предвидена среща и между Сираков, Папазов и Кирил Домусчиев, но няма да се състои. Собственикът на Лудогорец също беше заразен преди с коронавирус, но постъпи в болница и се излекува много бързо.