Само в Lupa.bg : Валери Божинов бит от ревнивец

Нападателят на Левски не е контузен, а е ял здрав пердах от рогоносец

Нещо за четене
14:33 - 01 Май 2019
4773
Само в Lupa.bg: Валери Божинов бит от ревнивец

Централният нападател на Левски Валери Божинов има само 11 изиграни минути в първенството през април, като официалната причина за трайното му отсъствие е контузия в глезена. Lupa.bg обаче научи ексклузивно истинския повод Големия Котарак да е извън терена толкова дълго – солидният пердах, който е изял от ревнивец в оборотно столично заведение.

Причината за инцидента, датиращ от последната седмица на март, разбира се е жена. Става въпрос за лъскавата брюнетка от Пазарджик Павлета Христова, неуспяла плеймейтка и редовна бръмчалка из столичните клубове. Именно около нея имал нещастието да се усуче Божинката в дискотека в Студентски град.

Преди няколко седмици Валери Божинов, дали от разцъфналата пролет, или защото му е писнало от Биляна Дол, решава да упражни чара си върху Павлета, която празнува рожден ден в голяма компания. Плеймейтката обаче бързо му дала знак, че не просто не проявява интерес, ами направо умира от досада и го помолила да отмести вниманието си от нея. Това обаче само мотивирало Валери и той още по-настървено се впуснал в атака.

В този момент момичето, което било в нежна компания, решило да звънне на приятеля си. Мускулестият мъжага долетял светкавично в заведението и обяснил на Валери да не си и помисля повече да нахалства. Божинов бил хванат за ръчичка и отведен тихомълком в тоалетните, където изял солидна порция ритници и шамари. В резултат глезенът му наистина пострадал сериозно и нападателят се чудел как да се оправдае пред ръководството на Левски за идиотския сакатлък.

„Прави се на дръж ми шапката и разправя, че се е наранил на колелото във фитнес. Ако каже, че са го били, не само съотборниците му ще го разцепят от бъзик, а и ще отнесе тлъста глоба и може да го изхвърлят от отбора. Новият шеф Павел Колев е младо момче с европейски възгледи върху управлението на клуба и хич няма да търпи курвенски номера”, сподели ни съотборник на Божинката.

Валери не за първи път яде пердах от ревнива половинка. Преди 3 години бизнесменът Павел Лазаров хубаво беше понабил футболиста, който тормозеше с есемеси гаджето му Мария Цветкова.