Само в Lupa.bg: Васил Божков кани Гешев в Дубай

Новини
19:49 - 25 Август 2021
11993
Само в Lupa.bg: Васил Божков кани Гешев в Дубай

Бизнесменът Васил Божков покани главния прокурор Иван Гешев в Дубай. Преди минути някогашният хазартен бос, на когото прокуратурата е повдигнала 18 обвинения, написа във фейсбук, че адресът, телефонът и местоположението му не са тайна и предложи на обвинител №1 да го посети в Дубай, видя Lupa.bg.

"Днес Гешев отново се упражнява с името ми в Народното събрание. Ще е хубаво да се поупражнява и със спазване на законите на България. Бюрото за защита не е решение за действията му. Решението му е да изпрати човек или да заповяда лично Дубай, където се намирам и съм възпрепятстван да се върна заради поръчковите му действия. Адресът ми, телефонът ми и местоположението ми не са тайна.
Ако събере смелост да се срещнем, ще му разкажа за 60 милиона рекет дадени на Влади Горанов и Бойко, за варварското заграбване и унищожаване на колекцията ми, за съсипаните компании и унищожените трудови места, за нарушаването на човешките права. Ще му разкажа и докажа и как работи #хунтата, която го издигна и на която служи", написа Божков в социалната мрежа.