Само в Lupa.bg: Венци Чикагото - брат на сина си Йордан Бонев

Венцислав Ангелов продължава да твърди, че лично е предупредил Цветан Цветанов за атентата в Сарафово

Общество
14:00 - 11 Септември 2019
18473
Само в Lupa.bg: Венци Чикагото - брат на сина си Йордан Бонев

Имената на протестните брокери на жива сила Венцислав Ангелов – Чикагото и Йордан Бонев отново нашумяха покрай организираните от Десислава Иванчева атаки срещу спецпрокурора Иван Гешев. Русенските тарикати, които продаваха демонстранти и по време на събитията в периода 2013/14 г., са баща и син, но семейната им история всъщност е по-сложна от тази на Софи Маринова, защото те едновременно с това са и... братя. Lupa.bg ви разкрива странната семейна история на протестърския дует.

Шокиращата драма лъсна на делото срещу председателя на движение „Свобода” Чикагото и авера му Бисер Миланов – Петното за насаждане на расова омраза преди 4 години и половина. Тогава Йордан Бонев обяви пред магистратите, че човекът, който го е отгледал като баща – Йордан - старши, всъщност е негов биологичен дядо. Данчо бил забраненият плод на тийнейджърска любов между Венци Чикагото и русенска ученичка, твърдяха запознати с латинодрамата по поречието на Дунав. За да се прикрие семейния срам, дядото Йордан осиновил малкия Данчо.

Когато хлапето поотраснало, Венцислав се опитвал да установи контакт с него с безумната история, че му е незаконен брат. Двамата имат бурни отношения помежду си дълги години, но в последно време са се сдушили и най-после са установили някакво подобие на семейни отношения, допълват русенци. Това, разбира се, изтрая до онзи ден, когато Йордан изтропа на прокуратурата врътките на татко си с Деси Иванчева.

Венци Чикагото е свикнал да прекарва времето си в следствието

Иначе Чикагото има бурен живот и след тийнейджърската си изцепка. Записва се в милиционерската школа в Долни Богров и сам се хвали с геройствата си по време на Възродителния процес. Разправя в родния си град легенди за сблъсъци с ислямски терористи в Родопите, на които местните до днес с недоверие поклащат глави и се подсмихват под мустак.

Венцислав Ангелов е доказан митоман. До ден днешен не спира да твърди, че е имал предварителна информация за атентата в Сарафово, но правителството не си е мръднало пръста да предотврати трагедията с израелските туристи.

„Нека погубените животи тежат на съвестта на Бойко Борисов и Цветан Цветанов , които са знаели и нищо не са предприели и не само това. Пуснал съм официален сигнал до Главния прокурор г-н Цацаров , с който го уведомявам, че аз, Венцислав Ангелов имам оперативна информация, че няколко дена преди атентата в Сарафово, е имало едно телефонно обаждане за това, че атентатът ще се случи. Лично , по разпореждане на Цветан Цветанов, този запис е унищожен”, не спира да бълва конспиративни теории Чикагото.