Само в Lupa.bg: Венецуелки проституират в София

През ключалката
10:44 - 13 Април 2019
5371
Само в Lupa.bg: Венецуелки проституират в София

Красиви венецуелки продават телата си в София, разкриха два независими един от друг източника пред Lupa.bg. Смуглите проститутки прииждат от Испания към цяла Европа заради безпрецедентната криза, захапала родината им. Хубавиците атакуват Иберийския полуостров с официални тримесечни туристически визи, които са лесно достъпни, тъй като Венецуела някога е била испанска колония.

Хиляди жени вече напуснаха отечеството си, след като доскоро смятаната за най-богатата страна в Южна Америка реално фалира. Инфлацията във Венецуела е била 1 300 000% в края на ноември 2018-а и продължава да се покачва. Цените са се удвоявали средно на всеки 19 дни в края на годината. Прогноза на МВФ предполага инфлация от 10 000 000% до края на 2019-а. Миксът от безработица, бедност и инфлация създаде перфектни условия за процъфтяване на платената любов.

Именно невижданата криза принуди милиони да напуснат в търсене на по-добър живот. Сред тях много красавици, решили да практикуват най-древната професия в търсене на спасение от беднотията. Част от по-разкрепостените се добрали до Испания, а оттам шетат из цяла Европа. Така апетитни латиноамериканки вече търсят клиенти и в София. „Лошото е, че смуглите изкушения правят секс без презервативи, затова трябва много да се внимава. Иначе са прекрасни, без силиконови подобрения и с уникалните латино дупета. Тайната е, че спят само по корем, за да не повредят подкръстието”, коментира запознат с щекотливата драма.

Проверката ни показа, че шоколадови пеперудки в големите сайтове за платена любов вървят по 150 лева на час. Хит сред сексманиаците са и няколко рускини. Поне десетина Тамари и Олги продават телата си по тайни квартири в елитните райони на столицата, установи още проверката ни.