Само в Lupa.bg: Вижте как пее новият на Александра Богданска (Видео)

Мартин Иванов си направи профил в ютюб, записва популярни парчета с неговия гла

Шоу
19:40 - 01 Март 2024
9972
Само в Lupa.bg: Вижте как пее новият на Александра Богданска (Видео)

Настоящият приятел на Александра Богданска започна да драпа за слава. Мачото се казва Мартин Иванов и от няколко седмици има профил в ютюб, където качва как пее популярни парчета, видя Lupa.bg. Явно мъжът се е насочил да гради кариера на изпълнител. Той пее доста добре и определено му се получава. Мартин никога не се е занимавал професионално с пеене, но явно вече иска да се насочи към това поприще.

Припомняме, че преди години Иванов е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, та може и от нея да се е вдъхновил за музикалната си кариера, но просто я е отложил във времето. „Ще яхне вълната покрай Алекс и по-лесно ще стане известен, както тя стана популярна покрай Даниел Петканов” – коментират в шоубизнеса.

Мартин се занимава с бизнес, но има и богати родители. Иванов е по-добре финансово и от Алекс, и от Даниел. Именно такъв мъж търсеше Богданска, защото скандалите за пари бяха основната причина да се разведе с бившия си съпруг. Хубавицата се ядосвала, че Лудия репортер не бил амбициран да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за официална раздяла.

Актуалният мъж на Богданска има едва 168 последователи в ютюб. Той има три публикувани парчета – „Мога” на Любо Киров, „Боже, пази я от зло” на Любо Киров и химна на циганите „Амалипе”, изпълняван в оригинал от Звонко Демирович.