Само в Lupa.bg:  Явор Бахаров мина на отчет в МВР

Нещо за четене
12:32 - 22 Март 2019
3156
Само в Lupa.bg: Явор Бахаров мина на отчет в МВР

Явор Бахаров, който навръх националния празник 3-и март бе арестуван и осъден по бързата процедура за хулиганство в центъра на София, вече е преминал на отчет към МВР, видя Lupa.bg. В четвъртък следобед къдрокосият актьор бе засечен от наш репортер да излиза от сградата на столичното Първо РПУ на ул. „Георги Раковски“.

Наша проверка установи, че Явор Бахаров е бил призован да се яви в полицейския участък от назначения му от съда пробационен служител, който го е държал повече от 30 минути в кабинета си. Според наш източник от Първо РПУ, актьорът вече цели три пъти е ходил до районното и е полагал подписа си, а принудителните му срещи с органите на реда ще продължат до 1 ноември, когато изтича наказанието му, наложено от съдийката Мила Лазарова.

Ако Бахаров пропусне повече от 2 беседи с назначения му от съда пробационен служител или пък извърши друго престъпление, то 9-месечната му присъда за хулиганство става ефективна. Това означава, че реално може да влезе в затвора.

Припомняме, че 33-годишния актьор бе арестуван в 1,40 часа след полунощ на 3 март от екип на Първо РПУ, отзовал се на сигнал, подаден на телефон 112 от Пърсивал Петров. Минувачът станал свидетел на грубо отношение от страна на Явор Бахаров към приятелката му Рая Пеева, като според думите му актьорът ударил шамар на гаджето си. При опит на минувача да се намеси, звездата от сериала „Под прикритие“ се нахвърлил върху него с юмруци и псувни.

Минути по-късно, когато ченгетата пристигнали и понечили да въдворят ред, актьора не се подчинил на полицейските разпореждания и белезниците щракнали върху китките му. След като бе арестуван и прекара 24 часа в ареста на „Г.М. Димитров“, Явор Бахаров сключи споразумение със съда, признавайки се за виновен.

Грозният скандал бе омаловажен от самия Бахаров и приятелката му – актрисата от Младежкия театър Рая Пеева, като и двамата отрекоха той да й е посягал. Те твърдят, че историята е преувеличена от медиите, въпреки че куп свидетели разказват за ексцесиите им по столичните кръчми.

Явор с гаджето си Рая Пеева, заради която пренощува в ареста навръх 3 март

* Централната снимка в материала е на агенция "Монитор", чийто репортер единствен е заснел Бахаров на илизане от следствието преди няколко седмици