Само в Lupa.bg: Юксел Кадриев пипна вируса

Личности
15:16 - 13 Ноември 2020
9939
Само в Lupa.bg: Юксел Кадриев пипна вируса

Юксел Кадриев е заразен с коронавирус! Миналата сряда водещият се появил в телевизията във видимо нездрав вид - кашлящ и с температура, разкриха пред Lupa.bg репортери от медиата.

Драмата с Юксел обаче е прикрита от ръководството на новините на Би Ти Ви, защото в противен случай трябвало студиото да бъде затворено за дезинфекция, а и можело да се стигне до поставянето под карантина на негови колеги-журналисти.

На мястото на Кадриев в централната информационна емисия седна Иван Георгиев, който, по думите на телевизионери, се справя отлично със задачата.

Юксел се лекува в дома си в София. Преди седмица дъщеря му Габи е заминала при майка си Бонка, явно за да не се зарази покрай баща си.

Кадриев става поредният журналист, заразен с коронавируса. В началото на ноември и друг кадър на Би Ти Ви - водещият на "120 минути" Светослав Иванов, също съобщи, че е заразен. Преди няколко седмици журналистът от БНТ Георги Любенов пък обяви, че пипнал заразата, но към момента вече е излекуван. С инфекцията е и Мариян Станков - Мон Дьо от Нова телевизия, който от уплах се разрева в ефир.

Наскоро и Мая Костадинова бе атакувана от Covid-19. „Дойде време и аз да стана част от статистиката. PCR тестът ми е положителен. Симптомите не са леки". Това написа водещата на „Неделята на Нова” във фейсбук профила си.

Последно се чу, че и Веселин Дремджиев е в ковид отбора. Новината съобщи самият той в профила си във фейсбук. Дремдзиев написа, че е под карантина заедно с предаването, което води по TV+.