Само в Lupa.bg: Жената на Сашо Симов нарече Велислава Дърева „вещица”

Политика
11:44 - 15 Юни 2020
19456
Само в Lupa.bg: Жената на Сашо Симов нарече Велислава Дърева „вещица”

Топ социалист, пожелал анонимност, разпердушини изгряващата звезда в соцжурналистиката Юлия Ал-Хаким заради нейни плювки по безспорно най-острото перо на БСП Велислава Дърева, нарочена за „вещица”. Пред Lupa.bg един от стожерите на „Позитано” 20 бе категоричен, че булката на един от най-верните до Корнелия Нинова - Александър Симов, търси полярност с демонстрацията на омраза към хора от ранга на Дърева с убеждението, че е важна за БСП.

Повод за скандала стана публикация във фейсбук на бившия главен редактор на партийния в. „Дума” Йордан Мичев, който потърси нов живот в Англия.

Ето какво написа Мичев:

„Двамата души в централата на БСП, които бяха безкрайно коректни и точни към мен до последния момент, в който бях в България, бяха Кирил Добрев и Ивелин Николов. Държат на всяка своя дума. Останалата лицемерна лай..ница просто не ми се коментира. Пожелавам успех на Добрев в битката му за лидерския пост в БСП. Не съм оптимист, че може да постигне нещо съществено, дори и да бъде избран, защото положението вече не е и Авгиеви обори, а е много по-трагично, но защо пък да не опита...”

Като коментар въпросната Юлия Ал-Хаким постна следното: „Не помня някой друг, освен Александър да те е защитавал, когато л@йната захвърчаха срещу теб”.

След като получи търсеното признание от Мичев, че Симов му е помогнал, Юлия, наричана дори от съпруга си „иранската принцеса”, пусна лайномета:

„Това е доста интересна възстановка на събитията. Аз помня, че този, който ти предложи позицията, се ската удобно, когато Дърева и останалите вещици те нападаха, само Александър те подкрепи публично. Но ако имаш интерес да помниш друго, ще те разбера”.

„Не й прави чест да пише такива глупотевини, такива като нея минават и заминават без следа. Дърева е друга планета в сравнение с маргинали като Ал-Хаким”, ядоса се нашият източник.

Женичката на Сашо Симов потърси и получи кратка медийна слава преди броени дни, когато под пост на обвиняемия Васил Божков написа, че би гласувала за евентуална негова партия. Устата Юлия работи в червената телевизия БСТВ, но очевидно ефирът не й е достатъчен, затова търси изява и по други фронтове..

След въпроса на Божков "Ще ме подкрепите ли за нов политически проект", Ал-Хаким провокира със следното: "Като нищо ще гласувам за Божков" Аргументите й са, че той е умен човек, освен това е богат и не могат да го съсипят, "както съсипаха БСП".

В началото на пандемията, както Lupa.bg първо писа, Юлия подразни отрудените социалисти с изказване по повод съвета на журналист към свои приятели да престанат да снимат пищни трапези във време на ужас като демонстрация на провинциалното си празнично безхаберие.

Юлия жертвоготовно отвърна: „Ма никой не е длъжен да мре, за да ти се хареса. Аз не съм под карантина така или иначе, щото работата ми ме задължава да бачкам и да не мисля за живота си, както и мъжа ми. Затова ще си поливам свободното време с ягоди, шампанско и хайвер кат стой та гледай”, удиви невястата на Сашо Симов.