Само в Lupa.bg: Жестока драма в БНТ! Мира Добрева изгони млада колежка

Нещо за четене
16:10 - 03 Септември 2021
26000
Само в Lupa.bg: Жестока драма в БНТ! Мира Добрева изгони млада колежка

Жестоки драми тресат БНТ. Дни преди старта на есенния тв сезон предаването „Отблизо“ остана без водещ. На 12 септември от 11 ч на екран трябваше да застане журналистката Даниела Лалова, която зрителите познават от „Култура.БГ“. Причината за смяната е, че титулярът Боряна Граматикова е в очакване на своята първа рожба. Даниела Лалова е отказала да води предаването 10 дни преди началото на „Отблизо“.

Младата журналистка се е отказала от позицията си без да дава повече подробности за изненадващото си решение.

„Много е странно. Всеки иска да е водещ, да е звезда. Повече от учудващо е. Сигурно Мира нещо я е комплексирала и стреснала по телефона, че Дани е дала заден“, коментират в тв средите.

Мира и Дани заснеха рекламна фотосесия преди старта на предаването, но Лалова се отказа да води "Отблизо", а Добрева тържествува

Сега основен водещ на предаването става Мира Добрева, която трябваше да води само рубриката „Столетници“. Разбира се, блондинката от Златоград на драго сърце приела да стане титуляр, каквато била и основната й цел. В крайна сметка Мира успяла да измести Даниела Лалова и сега тържествува с постове в инстаграм.