Самоуби ли се водещият на "Най-смешните домашни видеоклипове на Америка"? (видео)

Новини
14:49 - 10 Януари 2022
16054
Самоуби ли се водещият на "Най-смешните домашни видеоклипове на Америка"? (видео)

Актьорът Боб Сагет, известен като водещ на популярното и в България в началото на 90-те години на миналия век шоу "Най-смешните домашни видеоклипове на Америка", е бил намерен мъртъв в хотелска стая в Орландо, Флорида. Това съобщи в Twitter службата на окръжния шериф, предаде Ройтерс.

Полицията е била извикана в хотел "Риц-Карлтън" заради мъж в безсъзнание в хотелска стая. Оказало се, че мъжът е бил 65-годишният Боб Сагет. Няма данни за извършено престъпление или за употреба на наркотици.

Боб Сагет като водещ на "Най-смешните домашни видеоклипове на Америка". Шоуто се излъчваше с огромен успех и в България в началото на 90-те години на миналия век. Даваха го всяка събота по Канал 1 на БНТ

Причината за смъртта на 65-годишния актьор не е изяснена. Спешна помощ е открила актьора в неделя следобед в стаята му в хотел "Риц-Карлтън" в Орландо и е констатирала смъртта му, съобщиха от шерифската служба на окръг Ориндж. Вече се появиха слухове, че Сагет се е самоубил, които семейството не иска да коментира.

През 2018 г. актьорът се ожени за телевизионна водеща, която е с 23-години по-млада от него. След раздялата си с първата си съпруга Шери Креймър, с която има три дъщери, през 1997 г., Сагет смятал, че никога няма да открие отново любовта.

Вижте това видео:

Боб Сагет е роден във Филаделфия, но семейството се мести в Лексингтън, Вирджиния, когато той е на 2години. Бобискал да става лекар, но учителят по английски език в гимназията забелязал творческия му потенциал и го подтикнал към кариера в актьорската професия. Записва се във филмовия департамент на университета "Темпъл". Боб, накратко от Робърт, печели студентски "Оскар" през 1977 г. за документалния си филм "През очите на Адам" - черно-бял разказ за момче с реконструктивна хирургия на лицето.

Актьорът има 3 дъщери - близначки Обри Сагет и Лара Мелани Сагет (родени на 16 октомври 1989 г.) и Дженифър Бел Сагет (родена на 18 ноември 1992 г.), от бившата съпруга Шери Крамър Сагет. 

Боб Сагет е един от малкото комици, които са наричани едновременно "Най-лошият комик на всички времена" и "Най-добрият комик на всички времена". В интервюта е казвал също, че никога не е ходил на проститутка, нито на лагер. "Хората пораснаха, гледайки ме и това е малко притеснително", обяснява той защо прави тези признания. Казва, че ако твърде много анализираш шегата, тя се съсипва.

Боб Сагет през 2019 г. Актьорът постоянно е страдал от депресии в последните години