Сано пропуска раждането на внучката си

Бебето на Иво Карамански и Антоанет Пепе трябва да се роди в средата на лятото - края на юли, началото на август

Новини
14:06 - 14 Юни 2024
3924
Сано пропуска раждането на внучката си

Александър Сано ще пропусне раждането на първородната си внучка. Екранния Косъм няма да може да присъства на първото проплакване на рожбата на доведения му син Иво Карамански и любимата му Антоанет Пепе. Бебето на младите трябва да се роди в средата на лятото - края на юли, началото на август.

Сано обаче няма да бъде в България по това време. Той вече е на Филипините, където започнаха снимките на новото предаване "Островът на 100-те гривни", на което актьорът ще е водещ заедно с Диляна Попова.

"Много се вълнувам, че ще ставам дядо", каза преди време 47-годишният актьор, който ще е един от младите хора с внучета в гилдията.

Сано със сигурност ще бъде на телефона в часовете покрай раждането на внучката си. Очаква се, щом стане дядо, актьорът да почерпи първо на самотния остров край Филипините, а после и най-близките си хора в България, щом се завърне.

В същото време бъдещата снаха на Сано и любимият й Иво Карамански съвсем скоро ще се нанесат в така мечтания си нов дом. Двойката е на финалната права от стягането на апартамент, който им е подарен от актьора и половинката му Нели. Бъдещите родители планират да се преместят в новия си дом, преди Пепе да роди. За мацката, която се явява като една от най-успешните инфлуенсъри у нас, това ще бъде бебе номер 4.

Преди няколко месеца Иво Карамански-младши предложи брак на Антоанет. Очаква се сватбата да бъде следващата година, когато рожбата им вече е поотраснала малко.