Саня Борисова с приз "БГ модна икона"

Чувствам се поласкана и щастлива, че я получавам много скоро след, като създадох своята марка дрехи, призна бившата на Ники Илиев

Стил
14:23 - 10 Юни 2021
8300
Саня Борисова с приз "БГ модна икона"

Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков награди най-стилните и успешни българи за 2021 г.с приза "БГ модна икона". Сред отличените са актрисата Саня Борисова и певицата и моден дизайнер Есил Дюран, бизнес дамата Таня Скринска и журналистът от Нова тв Николай Дойнов.

Саня Борисова коментира, че предпочита да избягва сериозния елемент в нещата, които прави, за да запази игривостта и да бъде креативна.

"Сърдечно благодаря за тази награда! Чувствам се поласкана и щастлива, че я получавам много скоро след, като създадох своята марка дрехи заедно със Симона Трайкова, на която съм безкрайно признателна за доверието! Облечена съм в тоалет на Борче Ристовски, който е сред любимите ми български дизайнери. Благодаря му за тази свежа визия! Когато се спряхме на нея, той ми каза: "Това е нещо различно и неочаквано от теб", с което абсолютно ме спечели, защото на първо място съм актриса все пак. И накрая искам най-вече да благодаря на проф. Любомир Стойков за честта, която ми оказва с тази награда, както и на всички гласували за мен! Благодаря на всеки от вас за подкрепата!", написа звездата от "Чужденецът" и "Живи легенди" малко след края на събитието.

Актрисата признава, че обича сама да измисля тоалетите си и свързва модата с актьорското майсторство.