Съпругът на Грахич избухна срещу Слави

Повод за коментара на музиканта Кристиян Шаламанов е новия вариант на дуетиня хит "Искам те пак", в който на мястото на Грахич вече е израелска певица

Нещо за четене
17:45 - 26 Юли 2024
3624
Съпругът на Грахич избухна срещу Слави

Съпругът на Цветелина Грахич – музикантът Кристиян Шаламанов, взе отношение по повод новата версия на песента “Искам те пак”, която в оригиналния си вариант преди 11 години е в дует на Цветелина Грахич със Слави Трифонов, а само преди дни бе представена в нова версия, като на мястото на бившата вокалистка на “Ку – Ку бенд” е израелската изпълнителка Нофан Батат.

“Слави и целият му екип са смешна история, която не ми се занимава да обсъждаме” – заяви Грахич в отговор на въпрос на “България Днес” как ще коментира новия вариант на парчето на Слави в дует с израелката.

Новото видео събра 211 000 гледания само за 5 дни в мрежата, а оригиналното изпълнение през годините генерира над 20 милиона гледания.

“Може ли аз като страничен наблюдател да си позволя да коментирам, защото все пак съм мъж на Цвети, и да ви кажа честно, погледнато отстрани, ми изглежда така – за да заличи Цвети, Слави записва обща тяхна песен с друга певица. Грозно е поведението на Слави!”, включва се с охота половинката на певицата Кристиян Шаламанов, който с гордост разказа, че е пленил сърцето на Грахич още от началото й в “Ку-ку бенд”.

“Вече не броя колко години тя не работи там, но не е нормално този човек да продължава да се комплексира от това младо, красиво и талантливо момиче”, роптае Кристиян. Той разказва през какви трудности е минала мюсюлманката, която е плод от брак на босненец с българка от Сливен, когато е решила да напусне бащината Босна и да търси късмета си в родината на майка си. Опора и подкрепа била единствено бабата на Грахич, която обаче живее в Сливен.

“Цвети идва от много добро семейство, родителите й са добре финансово, възпитани, учени хора са, а Слави е личност, която след толкова много години раздяла между двамата още продължава да се комплексира и не може да преглътне Цвети. Може ли да си на нивото на Слави и да водиш още битки с Цвети?”, пита се Шаламанов.

Той допълва, че познати през годините им споделяли, че Грахич е тема табу за Слави Трифонов и “Ку-ку бенд”. “И така е до днес. Той се опитва да я заличи, все едно не е жива, затова записва същото парче, ама с друга певица. Смешно е някак и безсилно от негова страна, затова казвам, че има комплекси и до днес от Грахич”, настоява изгората на босненката.

“И моля ви, ако пишете нещо за Цвети, напишете, че не е бременна и никога не е била”, настоява Шаламанов и отвръща на пожеланието да бъде в най-скоро време с: “Чул ви Господ! Дано! Аз ще бъда най-щастлив на света”.