Съпругата на Иван Лечев изгря в “Гласът на България”

Евгения Лечева се появи като изненада в четвъртия епизод на музикалното риалити с красиво изпълнение на "Tomorrow"

Нещо за четене
17:21 - 01 Октомври 2024
3022
Съпругата на Иван Лечев изгря в “Гласът на България”

Съпругата на Иван Лечев изгря в “Гласът на България” като тайна изненада към любимия си. Евгения Лечева се появи в четвъртия епизод на музикалното риалити с красиво изпълнение на “Tomorrow”.

Развълнуван, музикантът обърна стола си още в първите секунди, а зрителите видяха и сълзата, която се стече по лицето му. Пред него се оказа Евгения Лечева, неговата съпруга, която е завършила балетно училище.

Мастър Лечев истински се просълзи на емоционалното изпълнение на Жени. Тя нямаше как да участва в състезанието, но пък направи страхотно изпълнение, а изненадата беше огромна.

“Ти си с връзки в журито”, заяви Мария Илиева. “Тя вече е избрала отбора на победителя”, отбеляза с усмивка и обич Иван Лечев.

 
Любимата му Жени е единственият човек, с когото Мастъра се чувства по-добре, отколкото сам.

“Никак не е лесно да се качиш на тази сцена! Излизаш и знаеш, че сега и само сега имам шанса да направиш това. Ако направя грешка – край! Тук преди да изляза определено се притесних, заради факта, че знам какво трябва да се случи. Много емоционални неща се бяха събрали накуп!” – казва тя пред Петя Дикова в подкаста “Гласът зад кадър”.

“Аз си го обичам това момиче!” – откровен е Иван Лечев. В секундите преди да се обърне, той гледал лицата на останалите треньори и забелязал, че изпълнението им харесва.

Да си треньор в “Гласът на България” понякога не е лесно. Особено трудно е, когато трябва да вземеш решение кой да отпадне. Жени Лечева разказва как един труден избор причинил безсъние и сълзи на Мастъра.

“И двамата пееха като богове – битката на титаните! Това ще го помня цял живот!” – разказва в студиото Мастъра.