Сапуненият балон на Златка Райкова се спука публично

Плеймейтката живее фалшив луксозен живот

Нещо за четене
13:11 - 22 Ноември 2023
61403
Сапуненият балон на Златка Райкова се спука публично

Златка Райкова много иска да изглежда ужасно богата и водеща луксозен начин на живот, но се оказа, че животът й е един голям сапунен балон. Плеймейтката носи откровено фалшиви дрехи, които продава за по 100 лв., пише в.  „Уикенд“. Отделно красавицата иска да изкара някой лев и от активната гимнастика и люлката на втория си син Карен. Вместо да ги подари на някой Дом за деца или бедно семейство, Златка ги продава съответно за 50 и 180 лв.

„До тези пари ли стигна? Нали е много богата, ама иска 50 лева за активната гимнастика, която и нова струва толкова. Хитруша! Май не е толкова богата, колкото се опитва да се изкара. Да, имат някой лев за почивки в Дубай и Малдивите, както и за кола на лизинг, но дотам“ – коментират я злъчно в социалните мрежи.

Блондинката от Пазарджик продава и бански, който уж е нов и на „Диор“, но е минал покрай скъпата марка. Цената му от 89 лв. говори достатъчно колко е оригинален. Другата лъжа на силиконката е, че е нов, а той е употребяван и самата тя има снимки с плажното облекло в профила си в инстаграм. Не е приятно да представяш носен бански за нов. Доста е гнусно! Интересно е дали Райкова е опряла до тези няма и 100 лв. Явно любимият й Карен не е толкова заможен, колкото се опитва да го изкара.

„Карен поема всички разходи за семейството. Има пари, но при него е малко хазарт, колко ще изкара за месец. Семейството му са обикновени хора и нямат никакъв бизнес, каквито слухове имаше. Те откровено не харесват Златка и не познават внучето си, но тя си мълчи за този факт, защото иначе арменецът ще я натири“ – коментират в социалните мрежи. Информаторите ни  допълват, че Хачатрян бил доста грижовен към Златка, сина й Благой, който е плод на любовта й с Благо Джизъса, както и към малкия Карен, който е общото им дете.

Преди дни изкусителката призна, че е готова отново да стане майка, но не веднага. Този път обаче Райкова се надява, че ще има момиченце. Засега обаче Златка е отложила плановете за майчинство и не бърза с раждането на трето дете. На въпрос на фенка мисли ли за още деца, Райкова казва, че може, но чак когато стане на 40 (сега е на 37 години). Златка казва, че обича децата и никога не ги е делила на свои и чужди, затова и грижите за децата на бившия й – Благой Георгиев, никога не са й тежели. „Олекна ли ти вече, че не се занимаваш с чужди деца, а само с твоите?“, пита почитателка на плеймейтката. „Не мога да кажа подобно нещо за деца, защото и аз някъде съм била чуждо дете. Грозно е и не, не ми е тежало това“, сподели тунингованата красавицата с феновете си.