Сър Алекс дойде за преговорите на Роналдо за нов договор

Португалският национал е в Манчестър заедно със своя мениджър Жорже Мендеш

Спорт
15:47 - 26 Юли 2022
2581
Сър Алекс дойде за преговорите на Роналдо за нов договор

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е пристигнал на “Карингтън” заедно със своя мениджър Жорже Мендеш, за да бъде проведен конкретен разговор за бъдещето на футболиста. Очаква се на него да присъстват още новият треньор Ерик тен Хаг, изпълнителният директор Ричард Арнолд, спортният директор Джон Мърто, като всички да решат как ще действат двете страни от тук нататък.

Изключително интересно е също така, че да пристига на базата на клуба тази сутрин е забелязан и сър Алекс Фъргюсън, но не е ясно дали шотландската легенда ще присъства на дискусията. Легендарният мениджър бе в основата на завръщането на португалеца на “Олд Трафорд” през миналото лято.

Кристиано Роналдо има договор с Манчестър Юнайтед за още една година, но не желае да остава в тима и предпочита да премине в отбор, който ще се представи на добро ниво в Шампионската лига и има шансове да остане в турнира до последните му етапи. Той не се появи на предсезонната подготовка на тима до момента, а тренира сам в Лисабон. От своя страна “червените дяволи” искат той да остане и Ерик тен Хаг неколкократно заяви, че няма търпение да работи с него, както и че планира сезона с играча в тима.

От своя страна Жорже Мендеш вече предложи Кристиано Роналдо на редица от големите отбори в Европа, но е получил откази от Челси, Байерн (Мюнхен), Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Барселона. В последните дни на дневен ред е Атлетико Мадрид, за който медиите твърдят, че проявява интерес към играча, но първо “дюшекчиите” трябва да се разделят с няколко футболисти.