Сър Иън Маккелън купонясва с полуголи младежи в нощен гей клуб

Нещо за четене
09:01 - 17 Октомври 2024
2426
Сър Иън Маккелън купонясва с полуголи младежи в нощен гей клуб

Емблематичният 85-годишен актьор сър Иън Маккелън, звезда от „Властелинът на пръстените“ и „X-Men“, беше видян на събитие в нощен клуб „само за мъже“ в събота в Северен Лондон.

Височайшата визита естествено не остана незабелязана от посетителите в Roast, който със своите 5 етажа, 10 диджея и тъмна стая (какво се случва там оставяме на фантазията на читателите) е едно от най-известните нощни заведения в британската столица.

Снимка от нощта, публикувана в Х (бивш Туитър), бързо спечели десетки хиляди харесвания. Пременен в пъстра флорална риза, Маккелън е обграден от полуголи мъже. Daily Mail съобщава, че Маккелън е видян да се движи по дансинга и

да „попива атмосферата на партито. Изглеждаше безгрижен.“

Маккелън се разкри като гей през 1988 г. на 48 години. През 2023 г. той разказа, че след като е споделил самоличността си, „почти за една нощ всичко в живота ми се промени към по-добро“.

„Хората, които не са гей, не знаят как ви вреди да лъжете за това, което сте и се срамувате от себе си“, обясни Маккелън. „Бях възпитан във време, когато беше незаконно да правя секс с мъж. И това не беше толкова отдавна.“