Сър Иън Маккелън заряза 54 години по-младото гадже

Колоритната двойка изкара заедно само една година

Нещо за четене
11:15 - 25 Февруари 2024
4583
Сър Иън Маккелън заряза 54 години по-младото гадже

84-годишният сър Иън Маккелън се е разделил с 30-годишното си гадже.

Според слуховете, актьорът от "Властелинът на пръстените" е бил с красавеца Оскар Конлон-Мори в продължение на една година, след като се запознали, докато играят съответно майка и син в пантомимата "Mother Goose" през 2022 г.

Както се съобщава от Daily Mail, вътрешен човек, близък до бившата двойка, каза: „Оскар е разказвал на приятели и семейство за големите си планове с Маккелън. Той дори казвал, че смята, че ще се сгодят."

Въпреки това, „Маккелън не е имал гадже от 20 години“ и той „всъщност не е женен мъж“.

"Той не иска мъж да живее в дома му. Той се радва да има някого, когато е на турне", споделя източникът. „Маккелън се увлича; след това веднага щом се влюби в някого, той се скарва с него."

Сър Маккелън наскоро разкри, че никога не е имал шанса да каже на родителите си, че е гей, защото те са починали, когато е бил млад, съобщава Daily Mail.

Майка му умира, когато той е едва на 12, а баща му - десет години по-късно, споделя Маккелън, когато го питат дали е бил близък с родителите си. "Никога не съм им казвал, че съм гей, например. Не са ме виждали да правя нито една от най-добрите си роли. Но си спомням за тях само с удоволствие."