Сърчаджиева към Андреа: Ти имаш една болка в душичката!

Сложи черта и продължи напред, защото го заслужаваш - актрисата посъветва бившата на Кобрата

Нещо за четене
14:05 - 13 Март 2023
6541
Сърчаджиева към Андреа: Ти имаш една болка в душичката!

Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот пред Александра Сърчаджиева.

“Срещнах Кубрат малко след като пуснах първия си клип. Баба беше починала и тази връзка започна може би защото исках да компенсирам липсата й. Бяхме млади, аз – само на 19 г. и по-известна от него по онова време. Силни сме в професиите си и е нормално медиите да пишат за нас. Не мисля, че големият медиен интерес е попречил на връзката ни… Да, боксът е труден спорт и съм съпреживяла много мачове. Всеки удар може да коства живота на спортиста, но аз не съм родена за някой, който е балетист примерно“ – сподели Андреа в „Животът по действителен случай“.

„Разделихме се, защото имаме различни семейни ценности, различен морал. Не искам да уточнявам повече, защото ще го злепоставя. Не ни е разделила друга жена. Моите виждания са, че едно семейство трябва да се подкрепя. Бракът е важен за мен, децата трябва да се отгледат от двамата родители… С Кубрат поддържаме отношения, няма как да не останем приятели, все пак се познаваме от 17 г. Беше на рождения ми ден, дойде да ме поздрави. Той има много добри отношения с моите родители“ – разказа певицата.

"Ти имаш една болка в душичката. Надявам се, че скоро ще се махне. Ти си много добро същество. Махни я тази болка, сложи черта и продължи напред, защото го заслужаваш" - заяви Алекс Сърчаджиева. 

В предаването Андреа говори с много любов за своите баба и дядо, които са я отгледали.

„Приживе баба ми каза: Никой няма да те обича повече от мен. На 36 г. съм и смея да твърдя, че е била права“ – сподели певицата.

Тя показа акордеончето, на което е свирила като малка, както и акордеона на дядо си. Блондинката коренно промени мнението на хората за себе си и след интервюто из социалните мрежи валят пожелания за щастие и истинска любов. 

Ето какво пишат зрителите на предаването към Андреа:

"Дано щастието и се усмихне някой ден ! Такава прекрасна жена не трябва да остава сама и недооценена! Дано по-бързо дойде щастието и при теб Андреа!"

"Абсолютно подкрепям! Никога до сега не съм я харесвала. А сега това момиче ми стана симпатично, интересно. Тя е малко по- голяма от моя син и аз просто започнах да виждам в нея детето.Пожелавам й сбъдване на мечтите!"

"Кубрат е използвач. Използва финансовото и социалното състояние на Андреа за да се реализира като спортист. Браво на Андреа, въпреки всичко запази добрия тон за неговата личност."

'Изгледах го на един дъх и преоткрих това момиче! Андреа, желая ти щастие…
Алекс, уникална си!"

"Да. и аз си промених мнението за Андреа и й се извинявам ако съм проявявала сарказъм към нея. Бог да я благослови".