Сашка от „ Ергенът” хвана за чатала Илиян на Джулиана Гани (Снимка)

Топ
12:02 - 27 Май 2022
2875
Сашка от „Ергенът” хвана за чатала Илиян на Джулиана Гани (Снимка)

Александра Гърдева от „Ергенът” е новото рекламно лице на чайовете на Илиян Найденов, по-известен като бившия мъж на Джулиана Гани. Има слухове, че двамата са си нещо повече от приятели, но за момента Илиян отрича да има връзка с брюнетката. На един от кадрите риалити героинята и бившият мъж на силиконката се държат за ръка, като дланта на Сашка е до чатала на мачото, видя Lupa.bg. Фитнес инструкторът дори отпразнува рождения си ден в компанията на Гърдева. На кадрите от партито двамата позират в прегръдка, широко усмихнати и държейки се за ръце.

„Партито беше страхотно. Радвам се, че празнувах заобиколен от доверени и доказани хора. Някои от тях няма да видите на снимките, но им благодаря, че застанаха до мен, както на рождения ми ден, така и в трудностите назад във времето“, написа мускулестия мъжага от Монтана.

Припомняме, че връзката между Джулиана и Илиян започна по идентичен начин – след като той я покани да му е рекламно лице на книгата, а после се залюбиха, като дори сключиха брак и им се роди дете. Днес Гани и Найденов не са в добри отношения и мачото дори ще съди бившата си, че разпространява лъжи по него адрес.