Сашка Васева: Трудно ми е с парите

През ключалката
11:34 - 23 Април 2020
4057
Сашка Васева: Трудно ми е с парите

Сашка Васева споделя, че вече изпитва финансови трудности. Фолк легендата, няма сценични изяви заради извънредното положение и стои вкъщи, което се отразява негативно на благосъстоянието й.

„Трудно ми е с парите. Цялата ситуация не ми се отразява добре. Аз съм певица и имам нужда от участия, за да оцелявам. А такива няма в момента и съм принудена да стоя вкъщи безработна“ – сподели изпълнителката на "Левовете в марки".

Звездата признава, че заради трудностите си стои само вкъщи и не излиза никъде навън. От седмици е закотвена в дома си и не иска да вижда хора.

„Дори до магазина не ходя, защото не ми е приятно да излизам. Използвам ситуацията, за да си поспивам до късно. Ставам едва следобед, защото, докато спя, не мисля за трудностите и не обременявам съзнанието си“ – каза още Дупнишката Мадона.

Разкрива, че преди пандемията е имала много нови професионални идеи, но те са се отложили за неопределено време. Една от тях е със заглавие „Класика и фолклор“, като в представянето й са включени италиански арии, фолклорни песни и най-големите чалга хитове от зората на фолка.