Сашо Диков за Джамбазки: Той смуче и държи маркуч...

„Беше нормално и добро момче, но парите го побъркаха“, коментира бомбената изцепка Стажанта

Новини
22:15 - 20 Ноември 2020
14039
Сашо Диков за Джамбазки: Той смуче и държи маркуч...

Сашо Диков се изгаври с евродепута Ангел Джамбазки, озаглавявайки темата за последните му „геройства“ в предаването си „ЕвроДикоф“ с многозначителното „Той смуче и държи маркуч...“.

Джамбазки се сдоби с Херостратова слава в началото на седмицата, когато от прозорците на 5-ия етаж в сградата на ВМРО обстрелваше с факли и бомбички агресивни протестиращи, събрали се пред централата на партията. От кадри, разпространени YouTube се видя как евродепутатът облива протестърите с вода, използвайки пожарен шланг.

Днес сутринта Джамбазки се изложи още повече с арогантно поведение, демонстрирано в сутрешния ефир на Би Ти Ви. Евродепутатът 12 пъти не отговори на въпроса на Антон Хекимян хвърлял ли е бомбички срещу протестиращите. „Ние сме ВМРО! ВМРО не е клуб по шиене на гоблени“, отвърна Джамбазки на въпрос защо изобщо е имало пиротехнически средства в сградата на ВМРО.

„Беше нормално и добро момче, но властта и парите го побъркаха. Кво да се прави!? Стигна дотам, че го хванаха да кара пиян и по всички общоевропейски правила трябваше да го изхвърлят от голямата политика. Ами последните му геройства?

Джамбазки целия се беше облякъл и омотал в някакви защитни облекла, оказа се, че бил доброволец, помагал във ВМА...Петнайсет пъти го питат мятал ли е бомби, той не отговаря. Очевидно тотално объркан човек по причини, които са ясни – оставен е без контрол. Когато си във властта и няма механизми да те накажат, то ще е така!“, коментира в типичния си стил Сашо Диков изцепката на Ангел Джамбазки.