Сашо Кадиев развърза кесията

Актьорът заведе годеницата си на романтична почивка

Нещо за четене
16:35 - 14 Август 2023
5644
Сашо Кадиев развърза кесията

Актьорът Сашо Кадиев, известен със стиснатостта си, заведе годеницата си Ивелина Чоева до Рейкявик, за да се насладят на традиционната исландска храна - супа от агнешко и супа от омар, поднесена с намазана с масло филийка от пълнозърнест хляб. “Влюбена съм в Исландия”, написа в инстаграм Чоева. А докато свири на синтезатор на фона на вулканичен пейзаж на полуостров Рейкянес, Кадиев реши и да попее. Явно актьорът е решил да развърже кесията си и влюбените гълъбчета да отидат до Исландия. 

"Вие може да се топите от кеф на плажа, ама аз предпочитам да съм “ледено момиче”, защото жегата хич не ми е любима и за изненада на всички лятото също не ми е любим сезон. В Исландия обаче е супер. Започнахме нашия тур с посещение на столицата Рейкявик.
Последните пъти, когато пътуваме винаги обикаляме със скутери, а тръпката е много по-готина, отколкото пеша или с колело. Залезите в Исландия през лятото са wow. А другите плюсове за посещение на страната през лятото са, че е по-топло и имате 18 часа day light, което значи повече време за обикаляне. Чувстваме се като на друга планета и събираме много интересни мигове и впечатления за разказване!" - пише моделката, която е силно впечатлена от Исландия.