Сашо Кадиев се завръща в Би Ти Ви

Актьорът ще бъде водещ на „България търси талант”

Нещо за четене
13:45 - 09 Август 2023
248410
Сашо Кадиев се завръща в Би Ти Ви

След цели 12 години на екран Сашо Кадиев реши да се посвети на актьорската си кариера и да загърби телевизията. „Готов съм за нови предизвикателства!“, каза със сълзи на очите екранната половинка на Деси Стоянова. Синът на Катето Евро напусна сутрешния блок "Преди обед", но ще се завърне на малкия екран през есента, но като водещ на „България търси талант”, дочу Lupa.bg.

Александър се сбогува официално със зрителите и с екипа на „Преди обед“ на 21 юли, когато бе последното издание на предаването за този сезон. Кадиев има цели 2540 ефира за 12 години на малкия екран.

„След 12 прекрасни години в „Преди обед“ дойде моментът за мен да поема по нов път! Имам нужда от промяна, искам да създам нещо различно и да съм по-активен в театъра, да имам нови роли! Но много ви обичам и много ще ми липсвате!“, бяха думите на Сашо, с които обясни решението си да поеме в посока извън предаването.

Той не крие, че е започнал като на шега с предложението да води „Преди обед”, но не на шега се изнизаха 12 години и зрителите обикнаха Сашко, който израсна и се утвърди като професионалист пред очите им. Всеки делничен ден на живо в ефир, рамо до рамо, двамата с Деси се превърнаха в любимата екранна двойка на стотици хиляди български зрители и заедно с екипа зад кадър изведоха предаването до най-висока гледаемост в своя часови пояс.

Последното издание на „Преди обед“, преди екипът му да излезе в заслужена ваканция до есента, бе емоционално и забавно. В откровено и много лично интервю Сашо Кадиев сподели, че „Преди обед“ е най-вълнуващото приключение в живота му и решението да поеме по нов път е било изключително тежко за него. „Тук се научих, че мечтите се сбъдват, научих се да ставам рано, но не и да стигам навреме. Имах много успехи, направих и много грешки, но се поучих от тях, надявам се!“, каза той в типичния за него стил.

Сашо Кадиев вече си почива на морето и се подготвя за новия театрален сезон през есента. Актьорът е щастлив, че най-после ще се отдаде на голямата си любов – театъра. А още тази есен тв зрителите ще го видят на екран като водещ на „България търси талант”.