Сашо Кадиев: Три месеца чаках да се съберем отново!

Комедийното куиз-шоу „Кой да знае?“ се завръща в ефира на bTV

Нещо за четене
12:39 - 09 Май 2024
109587
Сашо Кадиев: Три месеца чаках да се съберем отново!

Комедийното куиз-шоу „Кой да знае?“ се завръща ударно в ефира на bTV с нови епизоди на 20 май (понеделник) от 20 ч. С много хумор, неочаквани и любопитни въпроси, и с все така остроумните Александър Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев, предаването ще подари настроение и изненади за зрителите.

„Три месеца чаках да се съберем отново! Истината е, че ние тримата сме тук, защото наистина много обичаме предаването. Много ни е приятно заедно, има много хубави въпроси и просто се забавляваме!“, са възторжените думи на актьора Христо Пъдев при старта на снимките на новите епизоди.

„Хубавото е, че тук можем да си правим каквото си поискаме – да пеем, да танцуваме, да се сбием. Няма никакви спирачки!“, завява и шармантана Милици Гладнишка с типичното си чувство за хумор.

„Тук е разнообразие и празник! Плюс това научаваме много нови неща, които няма къде другаде да научиш. Въпросите, които се задават в „Кой да знае?“ са наистина и странни, и абсурдни, и любопитни, но настроението е винаги на първо място!“, казва Александър Кадиев на прага на новия сезон.

„Кой да знае?“ стартира за първи път в ефира на bTV през януари тази година и още с появата си предизвика невиждан интерес и положителни реакции, и неслучайно се превърна в едно от най-обичаните предавания в родния ефир. В новия пролетен сезон на играта, комедийното актьорско трио – Кадиев, Гладнишка и Пъдев, ще продължи да „сервира“ на зрителите нова порция микс от знания и забавление, динамична игра и сладко напрежение. И в новите епизоди, към отборите на Милица и Пъдев ще се присъединяват популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Цялата спечелена сума в епизода, както в никое друго предаване, ще отива за публиката, тъй като тя е важна част от състезанието.