Сашо Попов: Ще се борим за титлата

На този етап едва ли някой може да бутне Хебър, откровен е треньорът на ЦСКА

Спорт
16:59 - 11 Октомври 2022
1651
Сашо Попов: Ще се борим за титлата

Президентът на ВК ЦСКА Александър Попов, който е и старши треньор на мъжкия отбор на “червените” говори за целите на тима през новия сезон.

Това стана по време на официалната пресконференция на която стана ясно, че efbet ще е спонсор на тима през следващите 5 години.

"Ние в ЦСКА винаги горим да се борим за титлата. Не е нужно спонсор или някой друг да ни поставя цели. За нас, ние които сме израснали с този отбор, е важно да побеждаваме всеки мач и печелим всеки гейм.

Знаете ли колко много ни струва ако загубим мач или дори гейм? Всеки ние копнеем за титлата и това ни е единствената цел която сами си поставяме”, заяви Александър Попов на официална пресконференция в Пресклуб “България”.

"Реалността в момента в България обаче е друга. Към момента няма кой да бутне Хебър от първото място. Там организацията е на ниво! Селекцията е грандиозна. Звучи невероятно някой отбор да успее измъкне титлата от Хебър”, добави Сашо Попов.

“Ние с ЦСКА ще направим максималното, за да се представим на ниво и да се класираме колкото се може по-напред”, добави Александър Попов.

“Длъжници сме на женския състав на ЦСКА през последните години, но и през този сезон ще залагаме на млади и перспективни момичета, които да израстват с всеки ден като състезатели.

Наистина по-лесно там може да се опитаме да стигнем до шампионска титла. И това ще стане, но не бързаме. Срещаме разбиране от нашите партньори и спонсори.

ЦСКА си остава най-големият волейболен клуб в България, който се бори за първото място във всички възрастови групи. Така и ще продължава да бъде”, добави президентът на ВК ЦСКА.