Съсипаха колата на Ива Екимова в съседска война (СНИМКИ)

Новини
13:35 - 30 Август 2019
17537
Съсипаха колата на Ива Екимова в съседска война (СНИМКИ)

Пиарката Ива Екимова преживя пореден кошмар, след като за втори път в рамките на седмица откри автомобила си посипан с боклуци. Блондинката е попаднала по прицела на недобронамерен съсед и с право се страхува за живота си, алармира самата тя в социалните мрежи.

Неизвестен комшия на Екимова е решил да действа подмолно и да накара Ива да му освободи мястото за паркиране. За втори път върху автомобила си Ива намира остатъци от храна и домакински отпадъци.

Ето какво написа тя в социалната мрежа по този повод:

Така. Това ще е дълго. Живея в любимия ми квартал, по статистически данни, най-богатият, към момента. Това IT-та, това други гениални предприемачи, ще кажеш - родния Ориндж Каунти! Купихме този апартамент и бързо го превърнахме в дом, за да бъдем, със съпруга ми близо до нашите родители. Обичахме го и се грижихме за него, заради красивата гледка към Витоша и вълнувашите слънчеви лъчи, които от утрото до самия слънчев заник, любопитно надничат през прозорците. Вече 18 години любезно поздравявам всеки съсед, чистя сняг през зимата и се радвам да разменя няколко думи с усмихнатата дама, която се грижи единственият ни вход да е чист и спретнат.

Неизменно децата растат, а заедно с тях и броят на колите в домакинството. Малкото пространство предвидено за паркинг вече се задъхва да поеме всички автомобили, които членовете на семейството почти не използват. Просто си седят и заемат място, на което биха могли да паркират майките на малките деца или самотни родители, като мен, които се прибират натоварени с пазара за двучленното семейство. Открих няколко метра, които не пречат на колите да влизат или излизат, да паркират и маневрират. След отправена ми забележка спрях да паркирам там, за да открия с изненада, че друг съсед използва същото място. Когато не успея да се прибера преди 16.30 (?!?!?!?!) се задоволявам да спра неприемливо далеч, но няколко крачки с торбите, на 12 сантиметров ток, не са проблем, колкото и да съм уморена. Два пъти престъпих обещанието, дадено на самата мен, да не паркирам на въпросното място. Нека го използват по-нуждаещите се.

Днешната ситуация ми припомни онази приказка за съседите и кошницата с ябълки, с която мъжът, получил от съседа си кофа с боклук, върнал кофа пълна с ябълки. Бъдете здрави мили, съседи! И, ти приятелю, който си изхвърлил найлоновото си пликче, пълно с боклук върху предното стъкло на колата ми! И без друго ми беше ред за автомивка! В крайна сметка, всеки дава това, с което е пълен! Хайде! Кога казахте, че ще чистим България?