Съветите на Камелия за топ форма

Блондинката препоръчва да прекарва дните си по бельо, или без него – според случая

Нещо за четене
16:38 - 04 Август 2022
2970
Съветите на Камелия за топ форма

Камелия скрива топката на повечето си колежки във фолк бранша. Вечните парчета, на които се радват феновете, са едно на ръка. Второто определено е нейната визия. Как го постига и успява да се поддържа в топ форма – тайната й рецепта е разкрита.

За да запази своята атрактивна женственост, Ками цяло лято събира слънце почти без бански. От години тя е любител на нудитските плажове, а понякога слага оскъдно долнище, за да прикрие прелестите си поне за снимки в мрежата.


Така тя си набавя максимална доза витамин Д и положителни емоции, което поддържа хормоните й в перфектен баланс. Следващото правило на изкусителната блондинка е вкъщи да прекарва дните си по бельо, или без него – според случая. Тя често издава парещата си визия пред своите последователи и от кадрите е видно, че никога не слага скучни домашни дрехи, пише Ние жените.

Сред задължителните елементи на нейния гардероб са сексапилните рокли. Така всяка дама изтъква природните си дадености и се свързва активно със своята вътрешна природа. Ето защо рядко можем да видим Камелия с панталон, а усмивката на лицето й отразява и възхищението на околните.