Сдружение за Ботев към Караславов: С акциите на клуба се разпорежда само Общото събрание

Спорт
14:27 - 21 Октомври 2020
1215
Сдружение за Ботев към Караславов: С акциите на клуба се разпорежда само Общото събрание

В понеделник изтече тридневният срок, който прокуристът на Ботев Пловдив Асен Караславов даде на Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев с желанието да получи мандат за предоставяне на акциите на трета страна с цел продажба срещу задължение за издръжка и участие в Управлението на Клуба.

От Сдружението са дали отговор на Караславов, че с акциите на клуба може да се разпорежда единствено "Общото събрание на Сдружението": 

С акции на ПФК Ботев АД, собственост на Сдружение ПФК Ботев, може да се разпорежда единствено Общото събрание на Сдружението, а преговори за условията и реда на придобиването им може да води единствено Управителният съвет на Сдружението, като правомощен орган на същото.

Ние публично и ясно заявихме, че сме на разположение за преговори с всеки потенциален инвеститор.

В тази връзка мандат за водене на разговори и привличане на интерес у евентуални инвеститори има всеки желаещ да го направи, в това число и Вие, за което Ви приветстваме.

При наличие на такъв интерес сме на разположение за осъществяване на контакт и водене на преговори със заинтересованите юридически или физически лица.

С уважение,

 Управителен съвет на Сдружение "ПФК Ботев"